Mandala Gold

Cikkszám: MG_MandalaGold_Falmatrica100MG_MandalaGold_Falmatrica150x150cmMG_MandalaGold_Falmatrica200


19 900 Ft
24 900 Ft
32 500 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

Ez az óriás mintánk 25 mikron vastag tükörfóliából készül el neked, hogy otthonodat díszítse. 100 és 200 cm átmérővel rendelheted meg webshopunkból, egyéb méretben pedig emailben. A 200 cm-es méretűt két darabból lehet összeilleszteni!

Ha arany helyett ezüstben jobban tetszene, akkor ezt megrendelésnél írd be a megjegyzéshez.

Mielőtt nekifognál a dekoráláshoz, kérünk, hogy minden információt és utasítást olvass el, mert helytelen felragasztás esetén a fal és a termék is károsodhat. A használati útmutató utasításainak elmulasztása következtében létrejött károkért ill. a dekoráció károsodásáért felelősséget nem vállalunk, terméket nem veszünk vissza, kártérítés nem igényelhető. 

Tekintettel arra, hogy a matrica felragasztását segítő ún. applikációs fólia idővel elöregedhet és meggyengülhet, matrica grafikáinkkal kapcsolatosan reklamációt a dekorálás megkezdése előtt, maximum 3 napon belül tudunk elfogadni írásban, az alábbi email címre: info@paginagaleria.hu.

Színes matricáink esetében felhívjuk figyelmeteket arra, hogy ahányféle monitor / képernyő létezik, annyiféle színt mutatnak, így a legyártott termék színe kis mértékben eltérhet a digitális formábban látottaktól. Erre való hivatkozással árut cserélni nem áll módunkban.


Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. A matricát összetartó hordozófólia csak akkor tehet kárt a falban, ha annak a minősége nagyon rossz. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok