Lacela falmatrica

Cikkszám: Lacela_Falmatrica_szines220x220Lacela_Falmatrica_szines110x110cm


18 000 Ft
11 500 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

110x110 cm méretben 11500 Ft
220x220 cm méretben 18000 Ft (két darabból lehet összeilleszteni)

Ugyanez a mintánk
tükör arany fóliából is rendelhető itt:
http://paginagaleria.hu/matrica-grafika/476
és falfestéshez stencil sablonként itt:
http://paginagaleria.hu/stencilmuhely/223

Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. (Ha igen, akkor szőrös pulcsihoz nyomkodva lehet gyengíteni, nem kell megvenni a tripla árú rózsaszín szalagot!) A matricát összetartó hordozófólia nem tehet kárt a falban, nem olyan erős. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Tekintettel arra, hogy a matrica felragasztását segítő ún. applikációs fólia idővel elöregedhet és meggyengülhet, matrica grafikáinkkal kapcsolatosan reklamációt 3 napon belül tudunk befogadni.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok