XMAS Ablakmatrica 02

Cikkszám: XMAS Ablakmatrica 02_70cmXMAS Ablakmatrica 02_50XMAS Ablakmatrica 02_90cm


9 900 Ft
6 900 Ft
12 000 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

2019 OKTÓBER 7. - NOVEMBER 4. KÖZÖTT LEADOTT KARÁCSONYI MATRICA RENDELÉSEITEKET EGYBEN GYÁRTJUK LE NOVEMBER 4-8 KÖZÖTT ÉS SZÁLLÍTJUK NOVEMBER 11-15 KÖZÖTT! KÉSŐBB SAJNOS MÁR NEM TUDUNK MATRICA RENDELÉST FELVENNI.
KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉST!

----
Karácsonyi ablakmatricáinkat háromféle méretben áruljuk (50, 70, 100 cm). A grafikát TÜKRÖZVE vágjuk ki, így az ablak vagy kirakat belsejére ragasztva helyezhetitek fel a matricát, tehát a szöveg KÍVÜLRŐL LESZ OLVASHATÓ. Ha fordítva szeretnéd, jelezd a "Megjegyzés" rovatban. Ha a webshopban megadottaktól eltérő méretben szeretnéd a grafikát, kérünk, hogy írj nekünk emailt! (info@paginagaleria.hu)

Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. (Ha igen, akkor szőrös pulcsihoz nyomkodva lehet gyengíteni, nem kell megvenni a tripla árú rózsaszín szalagot!) A matricát összetartó hordozófólia nem tehet kárt a falban, nem olyan erős. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok