Lovag Matrica

Cikkszám: LovagMatrica45x55cmLovagMatrica90x110cm


4 900 Ft
7 900 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

A matrica többféle fix méretben található meg a webshopban,
a "Választható matrica méret" legördülő menüben találjátok a lehetőségeket. Ha egyéb méretet szeretnétek, írjatok nekünk emailt az info@paginagaleria.hu címre. Ha a matricát szeretnétek kiegészíteni a csemete nevével, válasszatok mellé Fiúnév vagy Lánynév matricáink közül.

Mielőtt nekifognál a dekoráláshoz, kérünk, hogy minden információt és utasítást olvass el, mert helytelen felragasztás esetén a fal és a termék is károsodhat. A használati útmutató utasításainak elmulasztása következtében létrejött károkért ill. a dekoráció károsodásáért felelősséget nem vállalunk, terméket nem veszünk vissza, kártérítés nem igényelhető. 

Tekintettel arra, hogy a matrica felragasztását segítő ún. applikációs fólia idővel elöregedhet és meggyengülhet, matrica grafikáinkkal kapcsolatosan reklamációt a dekorálás megkezdése előtt, maximum 3 napon belül tudunk elfogadni írásban, az alábbi email címre: info@paginagaleria.hu.

Színes matricáink esetében felhívjuk figyelmeteket arra, hogy ahányféle monitor / képernyő létezik, annyiféle színt mutatnak, így a legyártott termék színe kis mértékben eltérhet a digitális formábban látottaktól. Erre való hivatkozással árut cserélni nem áll módunkban.


Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. A matricát összetartó hordozófólia csak akkor tehet kárt a falban, ha annak a minősége nagyon rossz. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok