Panda ajtómatrica

Cikkszám: PandaAjtomatrica


4 500 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

"Pont-pont-vesszőcske" jellegű ajtómatricáink részecskéit "ömlesztve" küldjük, a kis darabkákból neked kell összerakni a felületen az állatkát. Ne aggódj, sikerülni fog. A csomag a fekete, A4-es lapokra vágott testrészeken túl bézs színű arcpír pöttyöket és útmutatót is tartalmaz.

KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ!
Abban az esetben, ha semmi egyebet, csak ezt vagy ilyen ajtómatricát és pluszban A4-es méretű, borítékban küldhető Bútortuning stencilt vagy stencileket rendelsz, átutalásos kifizetés esetén szívesen elküldjük a futárszolgálaténál kedvezőbb áron postai küldeményként. Így a kiszállítás ára 600 Ft.
Sajnos a webshopunk rendszere erre a változtatásra még nem áll készen, így az automata visszaigazoló mail a futár díját fogja tartalmazni, de ne aggódj, a díjbekérőn már csak 600 Ft lesz a postaköltség. Ha ezt a verziót szeretnéd, kérünk, hogy a "Megjegyzés" rovatba írd be nekünk kérésedet. Ha pecsétet és nagyobb stencilt is rendelnél mellé, akkor az ajánlatunk nem él, azt nem tudjuk kedvezményes áron, postai küldeményként házhozszállíttatni.Újdonságok