Tiszai család ajtómatricája

Cikkszám: Tiszai_ajtomatrica


3 500 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

A grafikába bármilyen szöveg kerülhet, kérünk, hogy a megjegyzés rovatba beírva add meg, hogy mit szeretnél.

A megadott méretek csak kb méretek, a nevek változó hossza csekély mértékben befolyásolhatja az adatokat. Természetesen az itt látható méreteken túl bármilyen egyedi méretben is elkészítjük a feliratokat! Ha ilyet szeretnétek, írjatok nekünk az info@paginagaleria.hu címre!

A feliratokat fényes arany vagy ezüst, illetve homokfúvott fóliából is elkészítjük, úgy az árhoz hozzáadandó még + 1000 Ft. Ha ilyen igényetek lenne, akkor a megjegyzés rovatban jelezzétek és számlázáskor hozzáadjuk a "felárat".

Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. (Ha igen, akkor szőrös pulcsihoz nyomkodva lehet gyengíteni, nem kell megvenni a tripla árú rózsaszín szalagot!) A matricát összetartó hordozófólia nem tehet kárt a falban, nem olyan erős. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Színes matricáink esetében felhívjuk figyelmeteket arra, hogy ahányféle monitor / képernyő létezik, annyiféle színt mutatnak, így a legyártott termék színe kis mértékben eltérhet a digitális formában látottaktól. Erre való hivatkozással árut cserélni nem áll módunkban.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok