Nyúlpár szívvel kirakat matrica

Cikkszám: NyulparKirakat_180x110cmNyulparKirakat_70x110cm


15 000 Ft
10 000 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

Kirakatmatricáinkat kétféle méretben lehet megtalálni a webshopban. Az elemeket mindenki tetszés szerint helyezheti el a felületen, annak méretétől, elhelyezkedésétől függően szabadon komponálva. A matrica szettek a látványterveken és szürke ábrákon látható darabszámban tartalmaznak dekorelemeket, illetve egy nyitva tartás matrica is a szett része. Ehhez az adatokat a megjegyzés rovatban kérjük megadni, csakúgy, mint azt, hogy kívülről vagy belülről szeretnétek e felragasztani.

A nagyobb (180x110 cm-es) matricaszettben a nyuszis kalligráfia befoglaló mérete: 80x110 cm, a nyitva tartás: A3

A kisebb (70x110 cm-es) matricaszettben a nyuszis kalligráfia befoglaló mérete: 70x50 cm, a nyitva tartás: A4
A sárga virág a grafikához tartozik, de nem kötelező, lehet fehér is. Vagy rózsaszín, menta, kék, bézs. (Megjegyzés rovatban tudjátok megadni, hogy melyiket szeretnétek)

Hogyan tudod könnyedén és biztonságosan felhelyezni
a falmatricát? Kattints ide a videóért! vagy
Kattints ide és olvasd el illusztrált leírásunkat a Facebookon!

Nagyon fontos, hogy ha megkaptad a matricát, a lehető leghamarabb, ragaszd fel (azaz napokon belül). A hengerből, amiben küldtük, mindenképp vedd ki és lesimítva, vízszintesen tárold a felhasználásig. Mielőtt hozzáfognál a ragasztáshoz, a matricát simítsd át erősen kézzel, raklival, bankkártyával, mert az összetekerés miatt elválhat egymástól a 3 réteg, bármilyen gondosan simítjuk is mi le csomagolás előtt. Párás, hideg felületre nehezen ragad fel a matrica, így azt javasoljuk, mínuszban kültéren ne dolgozz vele.

A ragasztáshoz segédanyagként használt maszkoló szalagot ellenőrizd, hogy nem szedi e le a falat, nem túl erős e. (Ha igen, akkor szőrös pulcsihoz nyomkodva lehet gyengíteni, nem kell megvenni a tripla árú rózsaszín szalagot!) A matricát összetartó hordozófólia nem tehet kárt a falban, nem olyan erős. Annak érdekében, hogy a matricát is biztosan elemelje a papírról, de a falat se károsítsa, mi a többféle erősségű hordozófóliából a közepes erősséget használjuk.

Tudni szeretnéd ki tervezte a grafikát?
Írj nekünk emailt: info@paginagaleria.huÚjdonságok