Megrendelés menete

A tartalomjegyzék alatti felsorolásból termékcsoport választását követően találod a csoportokon belüli termékeket. A képre kattintva új ablakban láthatod a kiválasztott termék valamennyi fontos jellemzőjét. Itt a legördülő mezőben megadhatod a termékre jellemző választható paramétereket, valamint a rendelni kívánt mennyiséget, és méretét a 'Kosár' gombbal tudod a termékeket a kosarába helyezni. A lap felső részén, a 'kosár' feliratú ikonnál láthatod a megrendelésre váró tételeket és a végösszeget. Ezt követően a bal oldali menüből választhatsz további termékcsoportokat illetve termékeket. Amikor végzett a termékek összegyűjtésével, a kosár gombra kattintva eljutsz a végső fázishoz, ahol a számlázási és szállítási adataidon túl választhatsz fizetési módot.

Itt még módosíthatod a megrendelésed a +/- gombok használatával.

Fontos, hogy amennyiben névre szóló terméket rendelsz, akkor a megjegyzés rovatba tüntesd fel azt a nevet, ami a terméken megjelenjen. (Erre a termék megrendelési ablakában is felhívjuk a figyelmed)

Az adatvédelmi tájékoztató elfogadását követően a megrendelésed véglegesítése gombra kattintva vásárlást befejezted. Ezt követően egy e-mail-ben értesítést kapsz, amiben minden fontos információt megtalálsz vásárlásoddal kapcsolatban.

Szállítási feltételek

Az ország egész területére a webshopban megrendelt termékek kiszállítását a DPD Hungária Kft. munkatársai végzik. Egységesen a kiszállítás bruttó 1397.-Ft, melyet a számlázásnál automatikusan a rendelt áruk végösszegéhez számolunk. Amennyiben az utánvéttel való megrendelést választotta, úgy a termékek ellenértékét és a szállítási költséget a futárnak kell kifizetni.

Szállítási idő

A szállítási időt erősen befolyásolja, hogy nem kezelünk óriási raktárkészletet. Mindendarabot külön gyártunk. Különösen igaz ez az egyedi névvel, logóval ellátott termékekre. Vállalásunk, hogy a megrendelt termékeket maximum 6 munkanapon belül át adjuk a szerződött futár cégnek. Fontos, hogy adataid megadásánál olyan telefonos elérhetőséget illetve kiszállítási helyet adj meg ahol a csomag átvételével kapcsolatban elérhető vagy.

Újdonságok