Kati néni pecsétje

Cikkszám: Katineni_3x5cm_nyelesKatineni_3x5cm_kocka


6 500 Ft
5 500 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

Rendelj az ITT található pecsétjeink közül 3+1 darabot és a 4. pecsétet ajándékba adjuk. (Sajnos az ajándék pecsét mindig a legalacsonyabb áru lesz!)

FONTOS! A 3+1 pecsét megrendelésekor az automata visszaigazoló email még a 4 pecsét árát fogja tartalmazni, de a díjbekérő kiküldésekor már a helyes összegről fogunk számlát kiállítani. Kérjük, hogy utalás előtt ezt mindenképpen várjátok meg. A kedvezmény csak előre utalás esetén érvényes, a rendelt pecséteket az összegek beérkezte után gyártjuk és küldjük.
----
Szívhez szóló grafikával ellátott, a tanár néni, tanár bácsi nevével személyre szabott, akár egyedi dícsérettel is rendelhető pedagógus pecsétjeink kellemesebbé teszik az iskolában töltött időt tanárnak és diáknak.

A pedagógus nevét kérjük, hogy a megjegyzés rovatban adjátok meg. Ha egyedi motivációs szöveget szeretnétek a pecsétre, azt is. Kérjük, hogy a szöveg ne legyen (sokkal) hosszabb, mint a képeken látható szövegek.

(Az ár egy név és egy szöveg módosítási lehetőséget tartalmaz, a grafikát csak felmerülő kérdés, bizonytalanság esetében küldjük ki egyeztetésre, jóváhagyásra, ha mindent egyértelműnek találunk, akkor nem.)Újdonságok