Páros logó NEVEKKEL

Cikkszám: Páros_logo_NEVEKKEL

12 000 Ft
db

Az ár a kiválasztott feltételekre vonatkozó fogyasztói ár.

Lepd meg szerelmed, vagy lepjétek meg együtt magatokat egy örökre szóló emlékkel. Terveztessetek közös "páros logót" a képen látható minta alapján!

Kérlek, a neveket rendeléskor add meg a Megjegyzés rovatban!

Nem is hinnétek, milyen sokféleképpen felhasználható a hétköznapokban is egy szép, közös grafika, de különösképpen praktikus, ha épp esküvőre készültök. A logótok felhasználásával készülhet lézervágott meghívó, ültetőkártya, menükártya, asztalszám és papír függődísz, valamint pecsét, ex libris pecsét, stencillel mintázott párnahuzat, leánybúcsúra logózott T-shirt, az esküvőn irányító táblákra, fotófalra stencilezett felirat. Egyetlen szép grafikával és néhány belőle gyártott egyedi dekorációs eszközzel profin és költséghatékonyan elkészíthetitek a Nagy Nap összes csodás kellékét. Az egyedi dekorációs eszközök árát a tervezési díj nem tartalmazza, kérd árlistánkat emailben az andi@paginagaleria.hu címen! A személyre szabott dekorációs elemek elkészítését megtehetitek egy rendhagyó leánybúcsún is kreatív alkotás keretében, igény esetén akár a mi segítségünkkel is.

A logótervezés ára 12000 Ft, amely NEM tartalmazza a logó digitális átadását. A tervezés díja előre utalással fizetendő!

Amennyiben teljeskörű felhasználásra szeretnéd megrendelni a digitális anyag átadásával és tetszőleges felhasználásával, kérlek, keress emailben az andi@paginagaleria.hu címen.Újdonságok