Páros logó monogrammal

A képek csak látványtervek.

Lepd meg szerelmed, vagy lepjétek meg együtt magatokat egy örökre szóló emlékkel. Terveztessetek közös "páros logót" a képen látható minta alapján!
(Ugyanebbe a koszorúba ugyanezzel a betűvel a Ti monogramotok kerül)

A logótervezés egyszeri díja 3000 Ft, amely NEM tartalmazza a logó digitális átadását.

Amennyiben teljeskörű felhasználásra szeretnéd megrendelni a szerkeszthető, digitális anyag átadásával és tetszőleges felhasználásával, úgy a tervezés díja 9000 Ft. (Egy vektoros pdf-et adok át)

Ha a logóból készítve minimum 50000 Ft értékben rendelsz tőlünk esküvői kellékeket, dekorációs eszközöket, grafikai termékeket, akkor a tervezési díj GRÁTISZ.


Kérdés, megrendelés esetén keressetek bátran az andi@paginagaleria.hu címen.

Nem is hinnétek, milyen sokféleképpen felhasználható a hétköznapokban is egy szép, közös grafika, de különösképpen praktikus, ha épp esküvőre készültök. A logótok felhasználásával készülhet lézervágott meghívó, ültetőkártya, menükártya, asztalszám és papír függődísz, valamint pecsét, ex libris pecsét, stencillel mintázott párnahuzat, leánybúcsúra logózott T-shirt, az esküvőn irányító táblákra, fotófalra stencilezett felirat. Egyetlen szép grafikával és néhány belőle gyártott egyedi dekorációs eszközzel profin és költséghatékonyan elkészíthetitek a Nagy Nap összes csodás kellékét. Az egyedi dekorációs eszközök és dekorációs termékek gyártási költségét a tervezési díj nem tartalmazza, kérd árajánlatunkat emailben az andi@paginagaleria.hu címen!

TIPP!
A személyre szabott esküvői dekorációs elemek elkészítését megtehetitek egy rendhagyó leánybúcsún is kreatív alkotás keretében, igény esetén akár a mi segítségünkkel is.Tartalomjegyzék

Újdonságok